«Συνεργασία στην Επιχειρηματικότητα. Κλειδί για την ανάπτυξη»

Κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα του Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας FreeBusiness, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Κοινωνικών & Αναπτυξιακών Μελετών, ήταν το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητοστάκης. Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη (Βας. Σοφίας 9 & Μέρλιν) με θέμα: «Συνεργασία στην Επιχειρηματικότητα. Κλειδί για την ανάπτυξη».

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης: Ο κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, Πρόεδρος της Δράσης. Ο κ. Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, Αντιπρόεδρος της Δράσης, επιχειρηματίας, υπεύθυνος Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας. Ο κ. Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών και Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Μάρκος Βερέμης, CEO UPSTREAM, μέλος Δ.Σ. ΣΕΒ. Την ημερίδα συντόνισε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Αποτελεί δέσμευσή μας ότι η φορολογία θα μειωθεί και θα μειωθεί με τρόπο που δε θα θέσει τους στόχους που έχουν τεθεί από τη χώρα μια και θα συνοδεύεται από τον εξορθολογισμό των κρατικών δαπανών. Έχουμε συγκροτημένο σχέδιο παρεμβάσεων στη φορολογία. Οχι μόνο αναφορικά με τις επιχειρήσεις αλλά και τα μερίσματα. Έχουμε δεσμευθεί ότι η φορολογική μεταρρύθμιση που θα ψηφιστεί τους δύο πρώτους μήνες της νέας κυβέρνησης θα είναι συνολική που θα ήθελα να δω να μην αλλάζει σε επίπεδο πενταετίας» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
  Εγγραφή  
Ενημέρωση για
Close Menu